Tørr hud

Tegn på tørr hud

Huden forteller om livet. Det endrer seg hver dag, og i forskjellige livsfaser har huden forskjellige behov. Ved å lære hvordan tørr hud fungerer, kan du forhindre mange av hudproblemene dine.

Normal hud er sterk, strålende og behagelig å ta på. Innimellom kan imidlertid huden forstyrres og føre til at den frigjør for mye fuktighet. Huden kan også tørke ut på grunn av en sykdom som atopisk eksem eller psoriasis. I dette tilfellet tørker huden ut og kan ikke beskytte seg mot ytre belastninger – den onde sirkelen av tørr hud er komplett. Tørr hud er et symptom på mange måter, det kan være irriterende og ubehagelig. Spesielt den delikate huden hos babyer og små barn er utsatt for dehydrering.

Tørr og irritert hud trenger alltid spesiell pleie. Skadet hud, samt nedsatt funksjon, kan effektivt repareres med beskyttende hudpleieprodukter, for eksempel mineraloljer. Ceridalproduktene, basert på mineraloljer, danner en tynn film på huden som beskytter huden mot overdreven fuktighetstap. Ceridal-produkter hjelper huden din til å gjenopprette balansen, og formuleringen av produktene passer til og med for babyens hud.

 

\

Overdreven fordampning av fuktighet tørker ut huden og får den til å sprekke

\

Den normale funksjonen til huden er forstyrret, og den er mer utsatt for irritasjon enn før

\

Det beskyttende laget på huden er skadet og huden blir tørr

Kjøp Ceridal® på utvalgte apotek og på nett.